Slotfase fataal voor
zaalvoetballers Gonemo

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo hebben tegen FC Bordkrijt helaas aan het kortste eind getrokken. Het bleef tot in de slotfase een gelijk opgaande strijd, totdat de bezoekers uit Ermelo in de laatste vijf minuten Gonemo de genadeklap toedienden.

Gonemo kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand en deze 0-1 score zou tot aan de rust ongewijzigd blijven. Direct na de hervatting schoot Gonemo-spits Daniël Grevers de bal kiezelhard in de kruising. De toon was gezet en de Winterswijkse thuisformatie wilde meer en zette druk naar voren met alle risico's van dien. De Ermeloërs waren dodelijk in de counter en pakten opnieuw de leiding, 1-2.

Nadat Özbey Genç zijn ploeg weer op gelijke hoogte had gebracht, sloegen de gasten in de eindfase tweemaal toe. Gonemo-speler Saïdjah Johannis zorgde met zijn treffer nog wel voor de 3-4 aansluiting. Gonemo ging daarna voor de gelijkmaker en zette de klopjacht in.

Fataal
De geslepenheid van de bezoekers werd Gonemo fataal. In de slotminuten liep FC Bordkrijt uit naar 3-6 en bezorgde daarmee de withemden een fikse kater. Gonemo blijft door dit verlies in de middenmoot van de Hoofdklasse G hangen, terwijl FC Bordkrijt aansluit bij de top vier.