De dames vam MEC-Bredevoort met hun trainer Nico Oonk tijdens een van de eerdere edities. Foto: PR
De dames vam MEC-Bredevoort met hun trainer Nico Oonk tijdens een van de eerdere edities. Foto: PR Foto:

Vijfde après-skifeest van MEC/Bredevoort-vrouwen

WOOLD - Vijf jaar geleden zijn de dames van MEC/Bredevoort begonnen met het organiseren van 'Met lingerie naar de après-ski'. Met deze formule hebben ze destijds deelgenomen aan een barcontest in het Julianagebouw in het Woold en dit was van begin af aan een groot succes.

Daarna werd dit feestelijke concept elk jaar herhaald en inmiddels kunnen de voetbalvrouwen spreken van een jaarlijkse traditie.

Op zaterdag 3 februari wordt er op de jubileumeditie goed uitgepakt onder leiding van de Disco Kings. Deze -voor menigeen bekende DJ's van de Radstake, City Lido en Zwarte Cross- staan altijd garant voor een spetterend feest. Het feest is voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk en begint om 21.30 uur. Kaarten voor 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de organisatie. Aan de deur bedraagt de entree tien euro.

Ook buiten de feestjes is er veel gezelligheid binnen de damestak van MEC/Bredevoort. Voor sommige dames is het door andere verplichtingen niet haalbaar om elke zondag wedstrijden te spelen en doordeweeks te trainen. Zij kunnen echter geen afscheid nemen van het voetballen en het clubgevoel.

Naast de twee bestaande vrouwenteams is er zodoende met veel enthousiasme en animo een team (zevental) in de 25+competitie opgericht. Zij zijn vrijblijvend in de gelegenheid om mee te trainen op de dinsdagavond en beleven daarnaast veel plezier aan het trappen van een balletje tijdens de toernooiavonden op tien vrijdagen per seizoen.

Deze avonden staan in het teken van veel sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid onderling en samen met de andere teams.

Wie een keer wil meetrainen met de meiden, vrouwen of recreantendames? Kijk dan op www.vvmec.nl of www.svbredevoort.nl voor de trainingstijden en meer informatie.