Tien groepen op Winterdrums

Vervolg van de voorpagina

WINTERSWIJK - Winterdrums, dat plaatsvindt tijdens het Nationale Theaterweekend, op zondag 28 januari, telt tien deelnemende slagwerkgroepen. De slagwerkgroep van gastheer Excelsior is er uiteraard eentje van.

Voor Winterdrums heeft de Excelsior-slagwerkgroep een sfeervol concertprogramma voorbereid met onder andere de titelmuziek van de serie 'Game of Thrones'. Hierna maken Concordia Beltrum en de KWOV het eerste blok spetterend af. De optredens zijn afwisselend in de theaterzaal en de feestzaal van De Storm. Na de eerste pauze nemen Amicitia Rietmolen, Volharding Borculo en AOV Aalten de stokken over voor wederom een pittig staaltje slagwerkmuziek. Het laatste deel van de middag wordt ingevuld door Volharding Beek, Advendo Lochem en Full Power uit Eibergen zorgt voor een spectaculair slot.
De deuren van Theater de Storm zijn zondag 28 januari vanaf 11.30 uur geopend. Gasten worden muzikaal verwelkomd, waarna om 12.00 uur het officiƫle programma zal starten. De middag eindigt rond 17.00 uur. De bar is de gehele middag doorlopend geopend. Vrij in- en uitlopen is door de festivalopzet van Winterdrums mogelijk.


www.excelsior-winterswijk.nl


Amivedi

WINTERSWIJK - In Miste wordt kater Mido vermist op de Misterweg, hij is een gechipte en gecastreerde kater, cypers/rood gestreept en wat lichter bij het bekje, hij is vijf jaar oud. Fenix wordt vermist op de Pashof, ze is een wit/zwarte poes, is zwart rondom de ogen en kop, heeft een witte neus en kin en een klein zwart befje, ze is gechipt en gesteriliseerd en anderhalf jaar oud. Voor informatie kan contact worden opgenomen 088-0063305 of achterhoek@amivedi.com.