Wat vindt u een belangrijk onderwerp bij de gemeenteraadsverkiezingen? Foto: Stock Achterhoek Nieuws
Wat vindt u een belangrijk onderwerp bij de gemeenteraadsverkiezingen? Foto: Stock Achterhoek Nieuws Foto:

Wat vindt u belangrijk?

WINTERSWIJK - Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst, komt voor veel van onze lezers ook de vraag op: wat moet ik gaan stemmen? De redactie van Achterhoek Nieuws, uitgever van onder andere Achterhoek Nieuws Winterswijk, hoopt u als lezer daarbij een beetje te kunnen helpen. Daarom zijn we van plan een soort kieswijzer te maken, waarbij u in één oogopslag kunt zien wat de politieke partijen die in de gemeente Winterswijk meedingen naar raadszetels, belangrijk vinden.

Via onze correspondenten weten we natuurlijk wat er leeft in de gemeente Winterswijk, maar we willen ook heel graag weten wat u, als lezer van Achterhoek Nieuws Winterswijk, een belangrijk onderwerp vindt. Iets waarvan u graag wilt weten hoe de lokale politieke partijen daarover denken. Waarvan u graag wilt weten of ze daar veel of weinig geld voor over hebben.

Daarom vragen wij u, om ons schriftelijk, het liefst per e-mail, te laten weten wat u op lokaal gebied een belangrijk onderwerp vindt. Uw reactie, in maximaal vijftig woorden, zien we graag voor 1 februari tegemoet. Ons e-mailadres is redactie@achterhoeknieuwswinterswijk.nl. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.