Bert Klein Lugtenbeld vertrekt als bestuurder SKB

WINTERSWIJK - De Raad van Toezicht van Santiz, de fusieorganisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem, heeft kennis genomen van het aanstaande vertrek van Bert Kleinlugtenbeld, lid Raad van Bestuur.

De Raad van Toezicht waardeert zijn enorme inzet voor Santiz ten behoeve van uitstekende ziekenhuiszorg in de Achterhoek. Bert Kleinlugtenbeld heeft de afgelopen jaren een gewichtige rol gespeeld bij richtinggevende besluiten, zoals de medische en innovatieve ontwikkeling van het SKB, de fusie tot Santiz en de intensivering van de regionale samenwerking. Tevens heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de voorbereidingen van de nieuwbouw van het Slingeland Ziekenhuis. Hiervoor is de Raad van Toezicht Bert Kleinlugtenbeld veel dank verschuldigd.
De Raad van Toezicht respecteert zijn keuze en zal zorg dragen voor een adequate opvolger in de Raad van Bestuur, die samen met de voorzitter, Chrit van Ewijk, een vervolg geeft aan de ingezette strategische koers.