Leon te Kempel (rechts) en enkele van zijn medewerkers in de vuurwerkafdeling. Foto: Ad ter Welle
Leon te Kempel (rechts) en enkele van zijn medewerkers in de vuurwerkafdeling. Foto: Ad ter Welle Foto:

Te Kempel: 'Let op! Geen vuurwerkverkoop op Oudejaarsdag!"

WINTERSWIJK – Leon te Kempel heeft zijn rijwielzaak weer omgebouwd tot vuurwerkwinkel. Met veel kwalitatief goed, aantrekkelijk geprijsd vuurwerk. Hij heeft daarbij voor dit jaar één belangrijke waarschuwing: "Denk erom dat er op Oudejaarsdag, dat valt dit jaar op zondag, landelijk geen vuurwerk mag worden verkocht of afgehaald. Voorbestellen kan men natuurlijk nu al via www.leontekempelvuurwerk.nl of in de winkel, maar afhalen, en in de winkel kopen en direct meenemen, kan alleen op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december, alle drie de dagen van 08.00 tot 21.00 uur!"

Door Lydia ter Welle

Op de website en in de winkel kan iedereen via filmpjes een goed beeld krijgen van de effecten van de diverse soorten vuurwerk. Nieuw in het assortiment is de collectie van Red Wire. Te Kempel : "Een nieuwe vuurwerklijn, ontwikkeld in samenwerking met de makers van professionele vuurwerkshows. In die serie worden effecten en ervaringen van professionele shows samengebracht in vuurwerk voor de verkoop aan consumenten."

De liefhebber van het Duitse vuurwerk wordt het gemakkelijk gemaakt. Leon te Kempel heeft een complete Duitse vuurwerklijn in het assortiment. "Mensen hoeven dus niet meer de grens over, maar kunnen daarvoor ook bij ons terecht."

Bovendien heeft Te Kempel ook de Cakebox, die vorig jaar werd verkozen tot beste cakebox van 2016, in het assortiment. "Dat is een box die je neerzet, aansteekt en die dan een mooi show van allerlei effecten oplevert. Maar wat ik graag nog eens benadruk: geen verkoop op Oudejaarsdag, zondag 31 december, maar alleen de drie dagen daarvoor!"


www.leontekempelvuurwerk.nl