Kerstmis in Molukse kerk Immanuël

WINTERSWIJK - Op zondagavond 24 december om 21.00 uur is er een kerstavonddienst in de Molukse kerk Immanuel aan de Kloetenseweg 53. Thema voor deze kerstavonddienst is: Ik ben het licht der wereld. Medewerking verlenen het kerkkoor Bersama (Samen) en het gospelkoor Mazda, wat staat voor Mazmur Daud (Psalmen van David). Ook treedt het closeharmonykoor Kasih (Liefde) op. Lisa Oppier zingt solo op deze kerstavonddienst. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee of warme chocolademelk en wat lekkers. Op eerste kerstdag, maandag 25 december, is de kerstdienst, die om 13.00 uur begint, met als thema: Gij zijt het licht der wereld. Medewerking verlenen dezelfde koren, en ook na deze dienst is er koffie, thee en iets lekkers. Beide diensten zijn tweetalig en een ieder is van harte welkom.


Lichtjestocht van Oerrr

WINTERSWIJK - In de kerstvakantie kan iedereen meewandelen met de sfeervolle lichtjestocht op landgoed Mentink bij Winterswijk. Na afloop is er warme chocolademelk of glühwein bij de vuurkorf. Natuurmonumenten organiseert deze bijzondere avondwandeling voor gezinnen op donderdag 28 december. De wandeling begint om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur. De kosten voor deelname bedragen zes euro voor leden negen euro voor niet-leden. Tevoren aanmelden is noodzakelijk en kan via www.natuurmonumenten.nl.


Amivedi

WINTERSWIJK - In de Meddosestraat is een zwart/witte poes gevonden, ze is zwart bij haar rechteroog en zwart bovenop de kop en rug, wit in de nek en onderkant wit. In Henxel is een lapjespoes gevonden, ze is cypers/grijs gestreept met wat rood en een witte neus, witte wangetjes, buik en pootjes. Eefje wordt vermist in de Berkenstraat, ze is een schildpadpoes met een witte kin, borst en voetjes, draagt een roze bandje met belletje eraan, is ongesteriliseerd en 20 maanden oud. Op de Singelweg is een halfwas poesje gevonden, ze is cypers/rood gestreept en niet gechipt. Info: Amivedi, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.