Marion van Noord - gehaakt plastic. Foto: PR
Marion van Noord - gehaakt plastic. Foto: PR Foto:

De spelende mens: Marion van Noord

BREDEVOORT - Van 9 december tot en met 21 januari exposeert kunstenares Marion van Noord (Winterswijk) in de bovenzaal van de Koppelkerk met haar installaties. Haar expositie draagt de naam 'Spelenderwijs'.

Via de kunst bewandelt Marion nieuwe wegen door te werken vanuit haar gevoel. Ze voelt zich net een ontdekkingsreiziger die zich voortdurend verbaast. Het is doen, kijken en weer doen. Vertrouwen hebben in wat het materiaal, vaak uit de kringloopwinkel, haar geeft en zich erdoor laten inspireren.

Ze vindt dat alles niet perfect hoeft te zijn. Het is de charme van het 'onvolmaakte'. Marion hoopt dat dit de kijker uitnodigt geraakt te worden, te voelen en contact te maken.

Marion van Noord is afgestudeerd aan de kunstacademie in Enschede en onder andere lid van Kunstenaars Collectief Breekijzer in Ulft. Op 9 december en 21 januari is de kunstenares aanwezig om met de bezoeker in gesprek te gaan over haar werk.

De expositie in de Koppelkerk in Bredevoort loopt van 9 december tot en met 21 januari en is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.