Eén van de afdelingen met kerstdecoratie. Foto: Lydia ter Welle
Eén van de afdelingen met kerstdecoratie. Foto: Lydia ter Welle Foto:

Intratuin Bredevoort in
kerstsfeer

BREDEVOORT – Intratuin Bredevoort is helemaal klaar voor de sfeervolle wintermaanden. Iedereen kan er dagelijks terecht voor allerlei artikelen om huis en tuin in wintersfeer te brengen. Wie nog extra inspiratie wil opdoen, kan woensdag 22 november terecht op de kerstinspiratieavond, met tal van leuke acties en workshops.

Door Lydia ter Welle

De nieuwste trends op het gebied van verlichting, voor binnen en buiten, en uiteraard allerlei fraaie kerstversiering zijn verkrijgbaar bij Intratuin. "Daarin is een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De verlichting van nu is vrijwel allemaal led, wat betekent dat het energiezuinig is, én veel minder kwetsbaar", vertelt Hans Koskamp, bedrijfsleider van Intratuin Bredevoort. "En de huidige generatie ledverlichting heeft echt niet meer die koude blauwwitte kleur. Het is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, allemaal warme kleuren." In de kerstdecoratie is het hele spectrum verkrijgbaar, van het traditionele rood met wit en zilver tot de modekleur van dit moment, van prachtig brons en goud tot stoer antraciet, veel accenten in hout, kortom: enorme keuze.Natuurlijk is er plek in geruimd voor kerstbomen, van echte, met of zonder kluit, tot niet van echt te onderscheiden kunstbomen of moderne strakke houten exemplaren.

Kerstinspiratieavond
Op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom op de speciale kerstinspiratieavond bij Intratuin Bredevoort. Er zijn diverse workshops, waarvoor men doorlopend aan kan schuiven. Zo kan men een krans van eucalyptus maken (15 euro), of een ster met mos en lichtjes (7,50 euro) of een kerstkokodama (10 euro). Er zijn demonstraties decoraties maken en men kan z'n eigen fotokaart maken. Iedereen is welkom; reserveren is niet nodig. Er is een inpakservice voor cadeautjes en ook zijn er allerlei culinaire hapjes en drankjes te proeven.

Magisch kerstdiner winnen
Bij Intratuin Bredevoort maakt iedereen kans op het winnen van een vijfgangendiner. De winnaar mag maximaal negen vrienden of familieleden uitnodigen voor dit exclusieve kerstdiner, op zaterdag 16 december. Meedoen kan door in te schrijven op www.intratuin.nl/kerstdiner. De winnaar krijgt met zijn gasten een feestelijke ontvangst, een vijfgangendiner met wijn en drankjes, omlijst met kerstmuziek, en dat allemaal in prachtig gedecoreerde kerstafdeling van Intratuin Bredevoort.

Natuurlijk zijn er ook kerststerren te vinden. Foto: Lydia ter Welle