Feather & The White. Foto: PR
Feather & The White. Foto: PR Foto:

Taste Live met Feather and the White

GROENLO - Bij Rockcafé Taste in Groenlo vindt op zaterdag 25 november Taste Live plaats met Feather and teh White en The Sensational Second Cousins. Aanvang 22.00 uur en entree vrij.

Roland en Marion van Taste ontdekten Feather and the White op YouTube en kregen, puur toeval, kort daarop een mail van de heren of ze bij Taste mochten komen spelen. In 2016 stonden de heren in Taste, overweldigend, verbluffend en imponerend.
Feather and the White is een bluesy rock 'n roll-duo met een zwak voor oude country en folk. Twee beste vrienden; een blonde Amsterdammer die z'n snaren voorzichtig mishandelt en een bebaarde plattelandsjongen, met een schuurpapieren strot, die met liefde zijn trommels sloopt. De heren stonden dit jaar ook op het Over de Top Festival in Lichtenvoorde.

De mannen van Feather and the White vroegen of ze dit jaar hun vrienden 'The Sensational Second Cousins' mee mochten brengen. Gewapend met slechts gitaar en een staande drumkit blazen ze de rockabilly nieuw leven in! Met de juiste hoeveelheid krankzinnigheid en een unieke live performance. Ze toerden al in Duitsland, Spanje, België en Nederland. Begin september verscheen de derde hitsingle op een Spaans label uit Sevilla.