Nieuwe openingstijden voor Rabobank

REGIO - De openingstijden voor de Rabobankvestigingen in Aalten, Winterswijk, Vorden en Lochem worden aangepast per 1 januari 2018.

Recent onderzoek laat zien dat klanten deze vestigingen nog maar weinig bezoeken. Steeds meer klanten bankieren online. Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek verandert mee met het gedrag van zijn klanten en past daarom per 1 januari 2018 de openingstijden van de vestigingen Aalten, Winterswijk, Vorden en Lochem aan. De openingstijden zijn onder andere gebaseerd op de uitkomsten van lokaal onderzoek onder de ledenraad en klanten.

Vanaf 1 januari zijn de vestigingen in Vorden en Aalten geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. De vestigingen in Lochem en Winterswijk zijn vanaf 1 januari open van maandag tot en met vrijdag 13.30 tot 17.00 uur.

Informatie over de beschikbaarheid van geldautomaten is te vinden op de website www.rabobank.nl/noa.

Bankieren bij de Rabobank kan op veel manieren. Zo kunnen bankzaken dag en nacht online en telefonisch geregeld worden. Bij klanten die niet zelfstandig naar de geldautomaat kunnen komen, bezorgt de bank geld aan huis via de Rabo Geld Express. Is een klant minder mobiel, dan komt een adviseur naar de klant. Daarnaast biedt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek adviesgesprekken aan voor complexe bankzaken – zoals een woningfinanciering – waar en wanneer de klant dit wil.