Gonemo verliest van
geslepen Columbia

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo hebben hun thuiswedstrijd tegen Columbia uit Apeldoorn niet in winst weten om te zetten. De Winterswijkers liepen tegen de derde verliespartij aan en verloren met 3-5.

In de eerste helft hielden beide opponenten elkaar in evenwicht. Alhoewel Gonemo tot twee keer toe tegen een achterstand aankeek, wist het via Ferry Pattiruhu en Özbey Genç de balans nog voor rust te herstellen. Jermaine Pattiruhu zette Gonemo vrij snel na de hervatting via een klutsgoal op 3-2.

De withemden konden niet lang genieten van de voorsprong, want een minuut later kwamen de bezoekers uit Apeldoorn langszij. Gonemo wilde meer en zette druk naar voren met alle risico's van dien. De geslepenheid van Columbia overrompelde de gastheren. In de slotfase speelden de Apeldoorners het spelletje slim uit, het won met 3-5. Gonemo zakt door dit verlies naar een plek onderin de middenmoot van de hoofdklasse G.