Opfrisbijeenkomst VVN over verkeersregels

WINTERSWIJK - Veilig Verkeer Nederland afdeling Winterswijk houdt op donderdag 9 november een bijeenkomst waar de algemene kennis over de Nederlandse verkeersregels kan worden opgefrist. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur in Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk.

Telkens weer komen er nieuwe verkeersborden bij en worden er nieuwe verkeersregels bedacht. Of de kennis over verkeersregels is wat weggezakt. Dan is het noodzakelijk deze kennis weer eens op te frissen. Deelname aan deze opfrisbijeenkomst is geheel gratis en heeft geen gevolgen voor het rijbewijs.
Zoals altijd wordt deze avond uitbesteed aan Frank Massop, erkend rijschoolhouder. Frank is een wandelende encyclopedie op verkeersgebied en door zijn enthousiaste manier van presenteren, vliegt de avond om. En minstens zo belangrijk: de deelnemers steken er heel veel van op. Er kunnen maximaal veertig personen aan deze opfrisbijeenkomst meedoen, aanmelden is daarom noodzakelijk. Dat kan per e-mail: vvn-winterswijk@hetnet.nl of info@frankmassop.nl; telefonisch bij VVN 0543-521609 of 06.53534440.