Tweede verliespartij voor Gonemo

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo hebben voor de tweede keer op rij een verliespartij moeten incasseren. Ditmaal was Alverna uit Wijchen met 3-4 te sterk voor de Winterswijkse formatie. Gonemo kreeg direct in de aanvangsfase een behoorlijke klap te verwerken, want via een door Alverna benutte strafschop en een snelle tweede tegentreffer kwamen de bezoekers in een riante zetel te zitten. Het duurde tot drie minuten voor rust alvorens de withemden iets terug konden doen. Antoine Pariente rondde diens individuele actie doeltreffend af en realiseerde de aansluiting, 1-2. Beide opponenten waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en het was een vermakelijke en zeer open wedstrijd. De Wijchenaren liepen nogmaals uit en herstelden de marge van twee. Gonemo haakte aan via een prima loopactie aan de zijlijn van Ferry Pattiruhu. De linksbenige aanvaller liet het leder na een ferm afstandsschot via de binnenkant paal in het Alverna-doel verdwijnen. Opnieuw liepen de gasten uit en bij een stand van 2-4 was het woord weer aan Gonemo. Een spannende slotfase werd ingeluid en de gastheren probeerden minimaal een puntendeling in de wacht te slepen. Verder dan een doelpunt van aanvoerder Nick Houwers kwam Gonemo niet. De punten ging mee naar Wijchen en Gonemo bleef na deze 3-4 nederlaag met een kater achter.