Met parochie op bedevaart naar Lourdes

ACHTERHOEK - Vanuit de St Ludgerparochie en de St Paulusparochie wil men komend jaar met parochianen en andere belangstellenden als groep deelnemen aan de Bisdombedevaart naar Lourdes. Deze is van 28 april tot en met 5 mei.

De reis gaat per TGV (sneltrein). De trein doet er ongeveer zeven uur over. Van en naar de trein gaan we gezamenlijk met een bus vanuit onze parochies. En in Lourdes zitten we als groep samen in een drie-sterren hotel. De kosten voor reis en verblijf zijn 899 euro op basis van tweepersoonskamer. Jongeren tot en met 25 jaar 599 euro, kinderen tot en met 11 jaar 499 euro.

Programma
In Lourdes neemt men deel aan het programma voor alle pelgrims uit het bisdom, naar verwachting meer dan duizend. Naast Kardinaal Eijk gaan ook hulpbisschop Woorts en hoofdaalmoezenier vicaris Cornelissen mee op bedevaart. Het programma in Lourdes is inspirerend en ook gewoon gezellig. De Eucharistieviering bij de Grot van de Verschijning is een unieke ervaring van het geloof. De lichtprocessie en de sacramentsprocessie zijn indrukwekkend sfeervol.

Informatieavonden
Voor geïnteresseerden in deelname worden twee informatieavonden gehouden. Deze zijn op dinsdag 17 oktober om 19.30 uur in Lichtenvoorde, in de Pastorie Bonifatiuskerk Rapenburgsestraat 21 en op woensdag 18 oktober om 19.30 uur in Neede in Parochiecentrum Het Achterhuis, Borculoseweg 43 (achter de kerk). Opgave voor de informatieavond is noodzakelijk en kan via lourdeswerk@stpaulusparochie.nl of via tel. 06-18331159.