Boerderij, Kirill Isaev. Foto: Hans Hendriks
Boerderij, Kirill Isaev. Foto: Hans Hendriks Foto:

Kirill Isaev exposeert bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - De vele positieve reacties op zijn expositie en workshops dit voorjaar zijn de aanleiding voor de Russische kunstschilder Kiril Isaev om weer naar gastgalerij Ankomm'n te komen. Een bijzondere nieuwe expositie met onder meer schilderijen geïnspireerd door het Winterswijkse landschap en de boerderijen, is te zien van zondag 15 oktober tot en met zondag 5 november. Kirill Isaev is een romantische meesterschilder.

Kirill (1981) is geboren en woonachtig in Tobolsk, in de buurt van Omsk in Rusland. Hij heeft met succes zijn studie aan de kunstacademie voltooid en is gespecialiseerd in 'kunst voor en met kinderen'. Ook heeft hij in Tobolsk aan de kunstacademie cum laude een sociaal pedagogische studie afgerond. Hij heeft zich verder bekwaamd in de schilderkunst door zich te verdiepen in de literatuur en verschillende schildertechnieken. Kirill schildert veelal landschappen waarbij hij de schoonheid van de natuur weet over te brengen. Alle seizoenen weet hij in treffende kleuren te vangen. Maar ook 'fantasy', (huis)dieren en de zee zijn favoriete onderwerpen. Hij schildert ook graag in opdracht, bijvoorbeeld huisdieren en boerderijen. Kirills werk is tentoongesteld en verkocht in Rusland, Nederland, België en Duitsland. Hij komt regelmatig naar Nederland voor exposities en workshops.
Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober geeft Kirill schilderlessen op basis van eigen wensen of met als voorbeeld Kirills schilderijen. Van 09.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 21.30 uur. Op de vrijdag is alleen 's avonds nog plek, zaterdag 's ochtends en 's avonds, op zondag is de gehele dag nog ruimte. Er otnstaan zo verschillende groepjes van maximaal vijf deelnemers. Deelnemers kunnen intekenen voor één of meer dagdelen à 35,- euro en materiaalkosten 10,-, alle materialen zitten bij deze prijs inbegrepen. Engels is de 'voertaal'.

Meer informatie of aanmelden bij Hans Hendriks van gastgalerij Ankomm'n, telefoon 06 – 16 592 571.

Hondje, Kirill Isaev. Foto: Hans Hendriks