Een spelmoment uit de wedstrijd tegen Grol. Foto: PR
Een spelmoment uit de wedstrijd tegen Grol. Foto: PR Foto:

Zwaarbevochten remise van
Gonemo

WINTERSWIJK - Gonemo 4 was na de clash tegen de hoofdmacht van Grol enerzijds opgelucht, dat het in de slotseconden een punt (7-7) heeft gepakt. Anderzijds had er misschien meer in gezeten als het de doelpunten niet zo gemakkelijk had weggegeven.

Na het startsignaal moest doelman Mo Durmaz diverse malen handelend optreden en het lukte hem om vooralsnog de nul te houden. De fouten bleven zich echter opstapelen en een 2-0 voorsprong voor Grol was onvermijdelijk. Nadat Menno Stemerdink via een assist van Daniël Grevers de aansluitingstreffer op het scorebord liet aantekenen, wisten de Grollenaren opnieuw uit te lopen, 3-1.
Daniël Grevers gaf zijn debuut kleur door een echte spitsengoal te scoren. De aanvaller kreeg de bal aangespeeld en scoorde vervolgens uit de draai. Een identiek doelpunt kwam op naam van Adem Sahin, waarmee voor rust de balans volledig werd hersteld, 3-3.
Na de pauze overkwam Gonemo exact hetzelfde als aan het begin van dit duel. Grol liep haast wandelend door de defensie heen en binnen twee minuten keek Gonemo wederom tegen een ferme achterstand aan, 5-3. Jaël Sesink en Burhan Sahin wisten de opgelopen averij weg te poetsen en de score weer gelijk te trekken.
Klopjacht
Gonemo kwam met 6-5 achter en via een doeltreffende solo van Burhan Sahin bleef Gonemo in de wedstrijd. Drie minuten voor tijd leek het echter gedaan met de Winterswijkse weerstand. De gastheren deelden de definitieve genadeklap uit, 7-6. Althans zo leek het. Onze jongens zetten met man en macht de klopjacht in. Menno Stemerdink haalde verwoestend uit en diens schot werd door de Grol-keeper aan de rand van het doelschopgebied gekeerd en verdween in de lucht. Met al zijn ervaring kopte Menno Stemerdink subtiel de gelijkmaker over de Grol-sluitpost heen in het lege doel.