Cursisten tijdens de workshop. Foto: Hans Hendriksen
Cursisten tijdens de workshop. Foto: Hans Hendriksen Foto:

Workshops olieverf schilderen door Kirill Isaev

WINTERSWIJK - Bij gastgalerij Ankomm'n verzorgt de Russische kunstschilder Kirill Isaev voor de tweede keer workshops schilderen met olieverf. Men leert werken op zijn manier: romantisch, realistisch met speciaal gevoel voor lichtval.

De deelnemer ma g een eigen onderwerp inbrengen of Kirill laat kiezen uit zijn onderwerpen. Zowel voor beginners als voor mensen die kennis willen maken met zijn speciale manier van schilderen zijn de workshops geschikt. Aanvangstijden zijn vrijdag 13.30 en 18.30 uur, zaterdags en zondags 09.30, 13.30 en 18.30 uur. Je kunt intekenen voor één of meer dagdelen, kosten per dagdeel 35 euro en materiaalkosten 10 euro. Alle materialen zitten bij deze prijs inbegrepen. Hoeveel dagdelen je nodig hebt is flexibel en hangt mede af van de keuze van het te maken schilderij. Dit kun je met Kirill bespreken. Maximaal vijf deelnemers per dagdeel.

De eerste deelnemers, die al eerder een workshop bij hem volgden, hebben zich al opgegeven, voor de vrijdagmiddag 13 oktober zijn nog twee plekken en voor de zaterdag 14 oktober is nog één plek vrij. Gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Opgeven of meer informatie via Hans Hendriks, tel 06 – 16 592 571 of info@hendriksfotografie.nl.