Tuin De Bosuil. Foto: PR
Tuin De Bosuil. Foto: PR Foto:

Nog volop genieten bij tuin de Bosuil

WINTERSWIJK - Een prachtige, nog volop bloeiende nazomertuin, op een mooi plekje in het bosrijke Woold. Dat is in het kort de omschrijving van de natuurlijke tuin de Bosuil van Willemien en Gerrit Graven.

Veel planten worden weelderig en groeien iedereen soms letterlijk boven het hoofd. Hun diepe warme kleuren bieden samen met de grassen een waar schouwspel. Royale borders, waar de kleur- en bladcombinaties steeds een mooie eenheid vormen met de omringende natuur.

Op een oppervlakte bijna 3000 m² is een veelzijdige tuin ontstaan waar ook inheemse soorten een plek hebben in ongestoorde hoekjes.

Bezoekers zijn welkom op de zaterdagen 23 en 30 september en de zondagen 24 september en 1 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Tuin de Bosuil is te vinden aan de Blekkinkhofweg 12 in het Woold, dichtbij de grensovergang Bocholt - Barlo , tussen fietsknooppunten 26 en 28.

De entree bedraagt twee euro per persoon. Koffie en thee is verkrijgbaar. Honden zijn niet toegestaan in tuin de Bosuil. Honden zijn niet welkom.
Groepen zijn welkom op andere dagen na afspraak via g.g.graven@gmail.com.