Hot Stuff. Foto: PR
Hot Stuff. Foto: PR Foto:

Hot Stuff in voorprogramma De Storm Live

WINTERSWIJK - Onder de naam: De Storm Live gaat Theater De Storm de MondriaanZaal gebruiken als Poppodium. Op zaterdag 23 september is het eerste concert in de PopZaal met Jackfire als hoofdact. Inmiddels heeft De Storm bekend gemaakt dat de aanstormende regionale band Hot Stuff het voorprogramma verzorgt.

Hot Stuff
Hot Stuff is een achtkoppige band uit de Achterhoek die ongeveer twee jaar geleden is begonnen. Dit bijzondere ensemble met gepassioneerde jonge muzikanten speelt disco, motown en soulmuziek. Dit doen zij met live blazers en een groot enthousiasme. Het is de kwaliteit en originaliteit die Hot Stuff steeds bekender maakt. Niet voor niets heeft De Storm hen dan ook gevraagd het voorprogramma te verzorgen van de eerste De Storm Live.

Jackfire
Als hoofdact is de live band Jackfire geprogrammeerd, bestaande de vier broers: Jacko, Colin, Tristan en Wessel Zieverink. Deze ervaren muzikanten staan garant voor een unieke live show.
Sinds de oprichting van Jackfire in 2006 creƫert de band zelf de meest spraakmakende showelementen met aandacht voor detail en kwaliteit waarbij de grootste hits elkaar in rap tempo opvolgen. Een compleet optreden waarbij zeker de humor, een spetterende lichtshow en zelfs guitly pleasures niet ontbreken.

Kaarten
Kaarten voor De Storm Live op zaterdag 23 september zijn te koop via de website wwww.theaterdestorm.nl of bij de kassa van De Storm. Entree 12,50 euro per persoon, zaal open vanaf 20.30 uur.