Anne Oosthoek, Stilleven met vaas. Foto: PR
Anne Oosthoek, Stilleven met vaas. Foto: PR

Open Atelier bij Winterswijkse Academie

WINTERSWIJK - Het Open Atelier van de Winterswijkse Academie voor Schilderkunst op vrijdag 15 september van 16 tot 20 uur biedt gelegenheid om een kijkje nemen in het atelier, kennis te maken met bestuur en docenten en medecursisten en eventueel in te schrijven voor één van de zeven schildercursussen.

Het fraaie atelier is geheel vrijblijvend te bezoeken op vrijdag 15 september en er is koffie en thee. Docenten en bestuur van de WAS zullen graag meer vertellen over de mogelijkheden bij de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst.

De eerste periode van dertien wekelijkse lessen van 2,5 uur start op maandag 18 september en loopt tot de kerstvakantie.
Half januari start dan de tweede periode van dertien lessen die duurt tot half april.

Het schilderseizoen wordt rond tussen half april en half mei afgesloten met de jaarlijkse expositie en het 'Boergondisch Buitenschilder-weekend', waaraan alle cursisten gratis kunnen deelnemen.
Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor jong en oud.

De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepen, de persoonlijke begeleiding door professionele kunstenaars die de cursisten stimuleren een eigen weg te vinden in de creatieve ontwikkeling om tot de gewenste resultaten te komen.

Op de meeste cursussen is nog wel een plekje beschikbaar, zowel bij Vic Hulshof op de maandagmorgen, maandagmiddag, maandagavond en dinsdagavond, als bij Robert Jansen op de woensdagmorgen, woensdagavond en donderdagavond.

Ook reeds ingeschreven cursisten zijn van harte welkom bij het Open Atelier voor de warming-up met koffie, thee en inspiratie voor een mooi nieuw schilderseizoen.

Meer informatie bij het secretariaat van de WAS: Vic Hulshof, tel: 0543-522881 of op de website van de WAS.


www.winterswijkseacademie.nl