Meester René Sanders werd ontvangen door een erehaag van kinderen. Foto: PR
Meester René Sanders werd ontvangen door een erehaag van kinderen. Foto: PR Foto:

Feest voor meester René van 't Kempken

MEDDO - Afgelopen vrijdag was het groot feest op 't Kempken in Meddo. Meester René Sanders vierde zijn 25-jarig jubileum als leerkracht op 't Kempken. Hij werd thuis opgehaald om vervolgens met zijn vrouw Jolanda over te stappen in een koets waarmee ze aankwamen in Meddo.                

Bij zaal De Eendracht werd hij verwelkomd door een erehaag van kinderen. Daar kon hij de rest van de ochtend samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen genieten van entertainment, verzorgd door de leerlingen en leerkrachten van de school. Meester René en zijn vrouw fietsten 'Een rondje Nederland', waarbij hij door middel van acts van de leerlingen de twaalf provincies moest raden. Met de hiermee verkregen twaalf letters vormden ze een woord dat toegang gaf tot een prachtig cadeau.
Meester René Sanders begon in 1978 als leerkracht in Aalten, daarna kwam hij via Neede en Rietmolen op 18 augustus 1992 op 't Kempken werken. Na 25 jaar werkt hij nog altijd met veel plezier in het onderwijs; naast leerkracht is hij intern begeleider én voorzitter van de medezeggenschapsraad. "René is een gedreven en ervaren leerkracht, maar vooral ook een fijne collega, die zeer betrokken is bij het hele schoolgebeuren, inclusief collegae, ouders en kinderen !", aldus directeur Monique Stevens van 't kempken.