De eerste baantraining, wellicht ook op weg naar de Montferland Run. Foto: PR
De eerste baantraining, wellicht ook op weg naar de Montferland Run. Foto: PR Foto:

Samen trainen bij Archeus voor de Montferland Run

WINTERSWIJK - Toe aan een sportieve uitdaging? Of de persoonlijke tijd verbeteren? dan is trainen met atletiekvereniging Archeus voor de Montferlandrun op 3 december een goed idee.

Samen met leden van Archeus traint men dan twee maanden lang onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers naar topprestatie. Voorwaarde is wel dat men enige loopervaring heeft. Tijdens de trainingen wordt ruim aandacht besteed aan een warming up, rek- en strekoefeningen en looptechniek. Inschrijven kan via de website.

men traint dan in de maanden oktober en november voor de 7,5 of 15 km. Beide afstanden hebben een eigen programma. In de maand december kan men blijven meetrainen met de bestaande groepen. De kosten bedragen 45 euro. Voor dit bedrag is de deelnemer verzekerd, maar het is exclusief startbewijs aan de Montferland Run in 's-Heerenberg. Voor de 7,5 km is het mogelijk om op de maandag-, woensdag- en donderdagavond te trainen. Voor de 15 km is het mogelijk om op de dinsdag- en donderdagavond te trainen. Naast een duurloop is deelname aan twee trainingen per week voldoende. De exacte tijden staan vermeld op de website. De eerste training start in de week van 2 oktober. Voor meer informatie kan men terecht bij hardlopen@av-archeus.nl.


www.av-archeus.nl