Bob Smeenk en Anne Reesink. Foto: PR
Bob Smeenk en Anne Reesink. Foto: PR Foto:

Muziek-zondagmiddag bij Ankomm'n met Bob Smeenk en Anne Reesink

CORLE - Zondag 9 juli is er een extra muziek-zondagmiddag bij Ankomm'n met Bob Smeenk en Anne Reesink. Aanvang 15.00 uur, entree is een vrije gift. Gastgaleij Ankomm'n, Mentinkweg 5, Winterswijk, Corle.

Bob Smeenk (24) en Anne Reesink (26) hebben recent hun leven omgegooid. Zij wilden graag nog een tijd samen op avontuur voor ze begonnen aan hun eerste koop of huurhuis samen. In de lente van 2017 bouwden ze een oude bus om tot camper. Deze zomer doen ze daarmee een testtour door Nederland. Onderweg spelen ze muziek in 'huiskamers', zo is altijd een verrassing waar en bij wie ze terecht komen. Nu dus bij gastgalerij Ankomm'n.

Bob is in 2016 als singer-songwriter afgestudeerd van het ArtEZ conservatorium in Enschede. Hij schrijft zijn eigen nummers zowel op piano als gitaar in een genre dat het best te omschrijven is als folk met een vleugje soul. Hij schrijft kleurrijke aangename luistermuziek met persoonlijke teksten. Anne komt zelf niet uit de muziek (zij heeft interieur design gestudeerd) en heeft recent haar eerste optredens als zangeres achter de rug. Zij verzorgt bij een aantal nummers de tweede stem. Op www.bobsmeenk.nl kun je meer vinden over hun reis en hun muziek.