Van links naar rechts: Manita van den Berg, Chris Blaauboer, Dries Siderius, Fabian Maarse, Victor Jakobs, Juul Cuypers. Foto: Theo Elzinga
Van links naar rechts: Manita van den Berg, Chris Blaauboer, Dries Siderius, Fabian Maarse, Victor Jakobs, Juul Cuypers. Foto: Theo Elzinga Foto:

1000 euro van Junior Kamer voor Voedselbank

GROENLO/WINTERSWIJK - Namens de Junior Kamer Oost-Achterhoek (JCIOA) overhandigden Victor Jakobs en Fabian Maarse vorige week een cheque van 1000 euro aan het bestuur van de Voedselbank Oost Achterhoek.

In maart hield de JCIOA een pubquiz bij café Kras in Groenlo. Zo'n 26 teams van drie personen namen deel aan deze quiz. De Voedselbank is een van de twee goede doelen die de Junior Kamer dit jaar heeft uitgekozen voor een donatie. Het andere goede doel dit jaar is Hart4Winterswijk. Hart4Winterswijk zorgt voor een netwerk van AED's. Ook kunnen mensen leren hoe een AED te bedienen. Hiermee kunnen levens gered worden. Om geld in te zamelen voor de aanschaf van een AED wordt er op 13 oktober weer een pubquiz gehouden door de Junior Kamer, maar dan in Winterswijk (locatie volgt nog). Wie mee wil doen, kan zich vanaf 10 juli aanmelden via de site van de Junior Kamer.
De Junior Kamer Oost-Achterhoek, is een vereniging van ondernemende jongeren tot 40 jaar die wonen of ondernemen in de plaatsen Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en Winterswijk. Naast het ontwikkelen van ondernemerschap, het opdoen van kennis en kennissen, is ook maatschappelijke betrokkenheid een van de doelstellingen van de vereniging.


www.jcioa.nl