Foto: PR Hickory
Foto: PR Hickory Foto:

Pupillen Hickory ongeslagen kampioen

Thuiswedstrijd bekroont perfecte serie

WINTERSWIJK - Goed voorbeeld doet goed volgen. Dit spreekwoord lijkt van toepassing op het pupillenteam van honk- en softbalclub Hickory in Winterswijk. Waar het Nederlands honkbalteam in september van dit jaar ongeslagen Europees kampioen is geworden, is het pupillenteam van Hickory ongeslagen kampioen geworden in de najaarscompetitie met in de competitie teams uit Enschede en Almelo. Dit kampioenschap is een feit na het spelen van de laatste wedstrijd op de thuisbasis sportpark 't Huitinkveld.

Ook deze laatste wedstrijd was een mooi stukje van teamspirit. De drie meiden en zeven jongens in dit pupillenteam coachten elkaar en ondersteunden elkaar ook waar nodig. Er was knap teamwork en degelijk veldspel. Helaas zonder homeruns deze keer maar wel met een knappe vangbal van de catcher werden de Uitsmijters uit Almelo met 7-2 verslagen. Door het winnen van deze laatste wedstrijd zijn alle wedstrijden in de najaarscompetitie gewonnen en dus is er met Hickory een terechte kampioen.

Om op niveau te blijven, trainen deze pupillen ook in de winter. Dit doen zij indoor. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al komen trainen. Contactpersoon: Geert te Brummelstroete 06 - 238 626 66.