Martijn ten Pas in actie. Foto: Gerben Olthof
Martijn ten Pas in actie. Foto: Gerben Olthof Foto:

Goede menresultaten in Vragender

WINTERSWIJK - Er was een mooie afvaardiging vanuit Winterswijk naar de Veldrit bij Stal 't Wamelink in Vragender afgereisd, afgelopen zondag 2 oktober. Martijn ten Pas gaf als voorzitter een visitekaartje af voor Menvereniging Winterswijk. Ten Pas won met zijn tweespan bruine Welshpony's, de vijfjarige Suske en twee jaar oudere Wiske, de rubriek wedstrijdklasse tweespan pony's en liet bovendien het minst aantal strafpunten van de dag noteren.

Martijn ten Pas: "We hebben onder super omstandigheden een fijne wedstrijd gereden. De pony's liepen goed en de locatie was super. Ik moest wel op het laatste moment van groom wisselen in verband met een griepje van mijn vaste groom en hoofdsponsor Erik Damkot", zegt de menner die nu Rob Klomps bereid had gevonden om mee te gaan.

Langspannen
Ook de langspanrubriek (vierspannen en tandems) werd gewonnen door een lid van Menvereniging Winterswijk. Margot Broeze had haar Welshpony's Tommie en Luc voor elkaar gespannen, manoeuvreerde ze vloeiend door het parcours en won.

Wim te Winkel en zijn tuigpaard Charlie wonnen de rubriek wedstrijdklasse enkelspan.