Wiko 3 in het nieuw dankzij Stakhouse Vivaldi. Foto: PR
Wiko 3 in het nieuw dankzij Stakhouse Vivaldi. Foto: PR Foto:

Gonemo verliest eerste

competitieduel

WINTERSWIJK - Gonemo is het nieuwe zaalvoetbalseizoen in mineur begonnen. In Enschede werd tegen Drienerlo met 4-1 verloren.

Uiteraard waren de bedoelingen van Gonemo om in de openingswedstrijd in de Hoofdklasse F direct van zich te laten spreken. Een zege op het studententeam uit Enschede was het uitgangspunt, echter reeds in de eerste helft was de kans op een positief resultaat zeer gering.

Drienerlo was benieuwd naar de sterkte van Gonemo, dat vorig jaar nog in de Topklasse acteerde. Wellicht hadden de Enschedeƫrs meer verwacht, want dankzij hun effectiviteit voor het vijandige doel liepen zij voor rust uit naar een geruststellende 3-0 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.
Coach Jermaine Pattiruhu probeerde in de rust met een peptalk zijn selectie moed in te spreken en gezien het vertoonde spel na de pauze is dit goed gelukt. Gonemo maakte een betere indruk, maar verzuimde in de eindfase de combinaties doeltreffend af te sluiten.

Tegentreffer
Het duurde tot twee minuten voor tijd alvorens Gonemo-aanvoerder Nick Houwers de tegentreffer produceerde. Drienerlo gooide, na aandringen van Gonemo om alsnog dichterbij te komen, in de slotseconden met de 4-1 de wedstrijd definitief op slot.

Vrijdag 23 september speelt Gonemo om 20:30 uur tegen Jong Eagles uit Oldenzaal in de sport- en turnhal Winterswijk, de entree is gratis.


Wiko 3 in het nieuw

WINTERSWIJK - Vorige week zondag heeft Steakhouse Vivaldi in de persoon van Kevin Wiggers Wiko 3 nieuwe trainingspakken aangeboden, waarvoor het team bijzonder dankbaar is.