De band P R O J E C T i O N presenteert het album Realitivity in Astoria. Foto: PR
De band P R O J E C T i O N presenteert het album Realitivity in Astoria. Foto: PR

CD-presentatie PROJECTiON in historisch theater Astoria

WINTERSWIJK - De Achterhoekse formatie P R O J E C T i O N speelt live haar concept-album Realitivity integraal in historisch theater Astoria te Winterswijk.

Met lovende recensies uit zowel binnen- als buitenland op zak, konden optredens natuurlijk niet uitblijven. Het startschot wordt gegeven op vrijdagavond 16 september 2016. Deze avond presenteert P R O J E C T i O N haar debuut-album Realitivity live in zijn geheel. Het concept-album vertelt het verhaal zoals iedereen dat tegenwoordig kent: (over)leven en geleefd worden door de alledaagse hectiek.
Als locatie is gekozen voor het historische theater Astoria aan de Wooldseweg 5 te Winterswijk, ooit ook een bioscoop. De band 'projecteert' deze avond vanaf 21.30 uur haar beeld en geluid op het luisterend publiek. De zaal gaat openen om 20.00 uur.

Kaarten kosten €7,50 en zijn te verkrijgen via www.projectionband.nl, projectionband op Facebook of aan de deur op de avond zelf.


PV Gevleugelde Vrienden in de prijzen

WINTERSWIJK - PV Gevleugelde Vrienden heeft het afgelopen weekend deelgenomen aan een wedvlucht vanuit Tienen over een afstand van 180 km.

Aan dit concours werd door 6 liefhebbers deelgenomen met 186 duiven. De duiven werden gelost op Zaterdag 27.8.2016 om 08.30 uur.
De eerste prijsduif was van R. Beestman, welke werd geklokt om 11.06.43 uur. Laatste prijsduif 11.24.56 uur.
De uitslag was als volgt: 1, 3, 4, 5, 6, 8 en 9. R. Beestman; 2 en 10. J.J. ter Haar; 7. J. Schigt, zoon & partners