Eén van de kunstwerken die te zien zijn tijdens de expositie. Foto: Hans Hendriks
Eén van de kunstwerken die te zien zijn tijdens de expositie. Foto: Hans Hendriks

Expo schildersleerlingen KUNST STAL

WINTERSWIJK - In het weekend van 3 en 4 september heeft kunstenaar Mark van Dijk een expositie gepland samen met zijn leerlingen van KUNST STAL. Hij laat een overzicht zien van schilderwerken waarbij gebruik gemaakt is van diverse technieken in acryl en/of olieverf. ?

De schilderijen die worden getoond zijn gedurende de afgelopen jaren door leerlingen tijdens de lessen gemaakt. Lessen zijn altijd in kleine groepen zodat Mark als docent meer aandacht heeft voor iedereen persoonlijk. Men werkt aan eigen of in overleg uitgekozen onderwerpen, waarbij ontwikkeling en groei in eigen tempo centraal staat.?In deze tentoonstelling zal dit alles nog eens goed naar voren komen.
De expositie is bij Gastgalerij Ankomm`n aan de Mentinkweg 5, 7102 GA Winterswijk-Corle, telefoon: 0543 – 520 337.?Bezichtiging van de werken kan tijdens openingstijden van 09.30 tot 17.00 uur.
Deze expositie is de aftrap van het nieuwe schilderseizoen van de kunstenaar. De eerste lesgroepen zijn inmiddels gestart op 29 augustus in Boogie Woogie instituut voor kunst en cultuur.
Aanmelden of meer informatie over de schilderlessen en kunstenaar.


www.kunststal.nl


Twentse zanger Johan Aldenkamp bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Johan Aldenkamp is een geboren Enschedeër en een oude bekende uit de vroegere Twentse rockscene. Hij is te beschrijven als dialectosoof. Mooie eigen poëtische teksten met een vleug humor en dat in het Twents. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar. Inloop vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur, einde om ongeveer 17.00 uur. Toegang is vrij, een vrije gift wordt op prijs gesteld.