Het fraaie terras van De Woord. Foto: PR
Het fraaie terras van De Woord. Foto: PR Foto: PR De Woord

Vaderdag bij De Woord: burgers en bier

CORLE - Bij restaurant De Woord in Corle wordt op zondag 19 juni Vaderdag feestelijk gevierd met burgers en bier, onder muzikale begeleiding van The Spice Daddies. Bij mooi weer wordt het natuurlijk buiten gevierd, in de prachtige tuin van restaurant De Woord.

Zondag 19 juni is het weer Vaderdag en dat laat restaurant De Woord niet ongemerkt voorbij gaan. Dit jaar staat Vaderdag volledig in het teken van iets waarvan menig vader blij van wordt: speciaalbieren uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland en diverse overheerlijke 'Vaderdagburgers'. Uiteraard worden alle gerechten bereid met de beste en meest verse ingrediƫnten.

Volckmar Kroes, eigenaar van De Woord, kan indien gewenst precies vertellen welke bieren het beste bij de speciale Vaderdagburgers passen. Uiteraard kunnen gasten aan de hand van de speciaal samengestelde bierkaart ook hun eigen bier kiezen. Voor wie niet van bier houdt, is een likeur van likeurstokerij 'Het Laatste Woord' een aanrader. Deze likeuren worden bij restaurant De Woord op ambachtelijke wijze zelf gestookt. De likeuren zijn verkrijgbaar in verschillende smaken waaronder sinaasappel en limoncello. De basis van de likeurbereidingen zijn zuivere alcohol en fruit, voor zover mogelijk uit de eigen boomgaard.
The Spice Daddies zorgen van 14.00 uur tot 17.00 uur voor een muzikale omlijsting om de sfeer compleet te maken. Bij mooi weer wordt dit mooie vaderdagfeest uiteraard buiten in onze terrastuin gevierd. Iedereen is van harte welkom! De entree is gratis, wel graag reserveren voor een tafeltje.


www.dewoord.nl