Arrow Revival. Foto: PR
Arrow Revival. Foto: PR Foto: Lydia ter Welle

Wenters Open Air in Huininkmaat

WINTERSWIJK - Op zondag 22 mei van 14:00 tot 19:00 uur treden vijf bands en artiesten op in het Openluchttheater Winterswijk.

The Cool Trick is een drie koppige punk 'n' roll band uit Neede. De band bestaat uit Teun Brugman (bas), Jasper Manuel (drums) en Tommy Markerink (gitaar/zang). De drie hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende bands (Ramclones, Sam Enough, Dialogue en Gewoon Normaal).
In 2013 hebben ze The Cool Trick opgericht en zijn ze druk bezig met optreden en het schrijven van nummers. In oktober 2014 heeft de band bij Studio Bökkers hun eerste cd Loaded Gun opgenomen.

Programma met vijf optredens vanaf 14.00 uur

In 2008 is Rene Ebbers, voormalig leadzanger van dialectrockband SMEKK, gestart met Arrow Revival om het over een andere boeg te gooien. De bandnaam is ontleend aan het radiostation Arrow Classic Rock FM, dat exact het repertoire ten gehore bracht wat de oprichter voor ogen had.

Na wat wisselingen in bezetting, maar al geruime tijd met steady basis, Nico Vink op bas en rots in de branding Ap de Swart als slagitarist, is vorig jaar Gerian Focking toegetreden als drummer. Muziek spelen wat het publiek wil horen, maar wel de verrassing creëren van 'ohhh ja die hit'…

Dylan Wassink is een enthousiaste jongen met passie voor muziek. Hij woont in Arnhem maar is een echte Winterswijker. Dylan is al bij 3FM geweest en heeft vele kleinschalige evenementen mogen beproeven. Sinds vorig jaar schrijft hij zijn eigen nummers waaronder Back To You en Vakantie! Hot News is dat Dylan mee doet aan het tv-programma Idols.
Joint Adventure is een coverband uit Ruurlo die je niet kunt missen: met twee energieke frontladies en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest. Deze vijf muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft.

Kant nog wal is in 2011 opgericht door Arjan Eeltink en Casper Olierook. Later versterkt door Jopie Taihuttu en Jan Legters. Een Winterswijkse aangelegenheid dus. Kant nog wal speelt bestaande liedjes voorzien van een eigen dialecttekst. Er wordt gebruik gemaakt van akoestische instrumenten zoals: ukelele (4- en 8-snarig) banjolele, gitaar, contrabas, cajon, kazoo en mondharmonica.

Wenters Open Air is op zondag 22 mei vanaf 14:00 uur.
De entree is € 5,-.


www.openluchttheaterwinterswijk.nl