Ria Hofland overhandigt de dopper aan Theo Hartjes. Foto: PR
Ria Hofland overhandigt de dopper aan Theo Hartjes. Foto: PR Foto: PR Wereldwinkel

De Boer is Troef

WINTERSWIJK - De kaartavond van De Boer is Troef eindigde donderdag in een overwinning voor J. Siebelink. Hij scoorde 5.399 punten.

Op de tweede plek, met ruim 100 punten minder, eindigde G. Gebbink (5.284 pnt.). Derde werd C. Prins met 5.131 punten. De poedelprijs was voor J. Posthumus, met 3.848 pnt.
De volgende kaartavond van De Boer Is Troef bij De Molenaar aan de Bilderdijkstraat is op donderdag 19 november, aanvang 19.30 uur.


Dopper voor Theo Hartjes

WINTERSWIJK - Van 25 oktober tot en met 2 november was de fair trade week in de Wereldwinkel. In de Wereldwinkel in de Ratumsestraat 8 in Winterswijk konden de klanten met hun kassabon meedingen om een dopper te verwerven.

Doppers zijn flesjes, die je meeneemt tijdens het sporten of wandelen. Je kunt ze vullen met water en op deze manier wordt het milieu gevrijwaard van weggooi plastic flesjes.
Bovendien staat de leverancier 5% van de winst af om waterputten te slaan in ontwikkelingslanden. De fabrikant heeft al €81.000 ter beschikking gesteld.

Donderdag 5 november werd door Ria Hofland namens de PR commissie de prijs overhandigd aan Theo Hartjes, die daar zichtbaar blij mee was.


Duitse avond

HUMMELO - Een Duitse avond ten top, met pullen vol bier, een volle avond live muziek en volop te eten. Op zaterdagavond 21 november presenteert de stichting Evenementencommissie Hummelo, in samenwerking met café-zaal FF naar Steef, Dorpsstraat 1 te Hummelo, een gezellige en sfeervolle Duitse avond. De organisatoren zijn blij met de muzikale inbreng: Werner Redlich, Corina Sommer en Michel Wolsink vullen de avond met de mooiste schlagermuziek uit hun repertoire (op www.youtube.com zijn ze allen te vinden met hun genres). In een prima sfeer kan men tijdens deze compleet gevulde najaarsavond genieten van de gezellige Hummelose Duitse avond. De voorverkoop van de kaarten is van start gegaan op 1 november. Meer informatie over de kaartverkoop in de rubrieksadvertentie elders in deze krant.