Het echtpaar Damen, Linda Zweerink en Jochem Winkelhorst en Gerben Driessen. Foto: Lydia ter Welle
Het echtpaar Damen, Linda Zweerink en Jochem Winkelhorst en Gerben Driessen. Foto: Lydia ter Welle Foto: Lydia ter Welle

Vliegreis naar Praag cadeau bij
aankoop auto

WINTERSWIJK - Het echtpaar Damen werd vrijdag door Linda Zweerink van Personal Touch Travel en Gerben Driessen en Jochem Winkelhorst van autobedrijf Winkelhorst verrast met een reischeque voor een vliegreis naar Praag in Tsjechië.

De vliegreis was de prijs van een gezamenlijke actie, vertelt Linda.

Jubilea
"Mijn bedrijf Personal Touch Travel bestaat dit jaar vijf jaar. En ook autobedrijf Winkelhorst viert diverse jubilea: twintig jaar gevestigd aan de Vreehorstweg in Winterswijk, veertig jaar Mazda-dealer en tachtig jaar autobedrijf Winkelhorst. We werken wel vaker samen en besloten ter gelegenheid van onze jubilea nu samen een vliegreis te verloten."

Gerben Driessen vult aan: "Alle mensen die in de maand oktober een auto bij ons kochten, maakten kans op deze prijs. Aan het einde van de maand oktober gingen de namen van alle kopers in een hoge hoed, en daaruit is één winnaar getrokken. Dat was de familie Damen. Zij winnen de reis."

Verrassing
Het echtpaar toonde zich blij verrast, en bekende dat ze eigenlijk niet eens wisten van de actie.
"We kwamen gewoon eens kijken, en lieten ons voorlichten over de mogelijkheden voor aanschaf van een auto. Dat leidde tot de koop van een auto. Dat we daarmee een reis wonnen, was voor ons wel een heel leuke verrassing."

Praag in kerstsfeer
Op 11 december vliegen ze naar Praag, voor een verblijf in de prachtige hoofdstad van Tsjechië.
"Ze verblijven in een geweldig viersterrenhotel in het hartje van Praag, met op loopafstand allerlei bezienswaardigheden en activiteiten in decembersfeer. Ik denk dat ze zich prima vermaken. Daarvoor geeft de receptie van het hotel vast en zeker allerlei leuke tips.

Ik krijg van mijn klanten veel positieve reacties op de hartelijke ontvangst en prima verzorging daar", vertelt Linda.