Huisdammers en WDV-veteranen
achter de borden

WINTERSWIJK - Ter ere van het 70-jarige bestaan startte afgelopen woensdag het Winterswijkse huisdamtoernooi. Daarnaast namen afgelopen week 2 WDV-leden deel aan het Veteranen toernooi in Lent.

Woensdag 28 oktober was de start van het Winterswijkse huisdamtoernooi. In dit toernooi wordt over een aantal speelavonden bepaald wie de beste huisdammer is van Winterswijk.

Een aantal huisdammers durfde die uitdaging wel aan en liet de eerste 2 ronden zien over een aardig damniveau te beschikken.
De stand na 2 gespeelde ronden: 1. V.d. Walle, Kroosenbrink (4 punten); 3. Freriks, Mullink (2 punten); 5. Hageman, Strooper (0 punten).

11 november vinden de volgende twee ronden plaats.

Wie nog geïnteresseerd is om deel te nemen aan het Winterswijkse Huisdamtoernooi, dan biedt de WDV nog een laatste mogelijkheid om 11 november in te stromen.

Wel worden belangstellenden verzocht om in dat geval zo spoedig mogelijk contact op te nemen met wimbennink@outlook.com of tel 0545-473835.
Daarnaast vond van dinsdag tot en met vrijdag het veteranetoernooi plaats in Lent.

Hier namen de WDV-leden Wim Bennink en Gerrit Klompenhouwer aan deel.

Wim Bennink speelde een prima toernooi en werd keurig negende met 8 punten uit 7 wedstrijden.

Hij eindigde op de 9e plaats in groep B(30 deelnemers). Voor Gerrit Klompenhouwer was het een toernooi waar het een beetje tegen zat. Met 6 punten eindigde hij uiteindelijk op een zevenentwintigste plaats..