Fraaie beelden in Ratum. Foto: Jan Stronks
Fraaie beelden in Ratum. Foto: Jan Stronks Foto: Jan Stronks

Nationaal Landschap meer uitdragen

Ondernemers mogen trots zijn er onderdeel van te zijn

Door Bernhard Harfsterkamp

WINTERSWIJK - Aanstaande donderdag worden de activiteiten gepresenteerd, die in het kader van de Promotie en marketing Nationale Landschappen zijn uitgevoerd. Met het door de provincie Gelderland ter beschikking gestelde geld zijn onder andere fiets- en wandelroutes ontwikkeld. Ook is een website over het Nationaal Landschap Winterswijk ontwikkeld. Onderdeel hiervan is een kaart waarop alle recreatie- en horecabedrijven vermeld staan, maar ook andere ondernemers die actief zijn in het buitengebied. Als tegenprestatie wordt de ondernemers gevraagd op hun eigen website aan te geven dat ze onderdeel zijn van het Nationaal Landschap.

Honderd bedrijven interesseren
Jan Stronks, die namens Staring Advies dit project uitvoert, streeft er naar dat 100 ondernemers Nationaal Landschap Winterswijk op hun website plaatsen. Ze zouden ook een pagina hierover aan die website toe kunnen voegen.

"Daarvoor hebben wij een tekst gemaakt", zegt Stronks, "die ze hiervoor geheel of gedeeltelijk kunnen gebruiken. Ook hebben we foto's naar de ondernemers gestuurd die ze mogen plaatsen."

Op de interactieve kaart van www.nationaallandschapwinterswijk.nl wordt niet alleen de locatie van het bedrijf weergegeven, maar kan ook een foto en informatie worden toegevoegd.


Vervolg op pagina 5