De trombonesectie in opperste concentratie. Foto: PR
De trombonesectie in opperste concentratie. Foto: PR Foto: PR Sint Jan Meddo

Najaarsconcert van Sint Jan uit Meddo

MEDDO - Op zaterdag 31 oktober houdt muziekvereniging Sint Jan haar najaarsconcert. Dit concert vindt plaats bij Spiekerman en de aanvang is om 19.30 uur. De entree is gratis, er is wel een mogelijkheid tot het geven van een vrije gift.

Tijdens dit concert zullen alle onderdelen van de muziekvereniging van zich laten horen: het jeugdorkest onder leiding van Miranda Loff; het jeugdslagwerkensemble onder leiding van Ronny Wolterink, de mini- en majorettes onder leiding van Manon Bonnink; het slagwerkensemble onder leiding van Ronny Wolterink met onder andere de stukken Pincess of the Oriënt, Kodomatic en Japanese Takeaway; het fanfare-orkest onder leiding van Gerald Roerdinkholder met onder andere Call of Heroes, It Giet Oan!, The Legend of the Amber Room, Jungle Mania en een solostuk voor de trombonesectie Trombonella.

Deze avond worden ook vijf leden (Bennie, Frans, Leo, Hugo en Leo) gehuldigd die al 60 jaar lid zijn van de muziekvereniging en ééntje (Raymond) die al 50 jaar lid is.


Verkoop handwerken

WINTERSWIJK - De handwerkgroep (voorheen UVV) staat op dinsdag 3 en woensdag 4 november in de hal van het ziekenhuis om de artikelen te verkopen die de dames gemaakt hebben.

Er is een ruime keuze in mooi geborduurde schorten, handdoelen, gastendoekjes, kussens en gehaakte kleedjes (groot en klein). Sokken zijn er natuurlijk ook evenals sjaals, stola's, mutsen en poppenkleerdjes.

De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel. Verleden jaar kreeg de stichting Vrienden van SKB € 550,=. Ze hebben hiervan knuffels kunnen kopen voor de kinderen die naar de spoedeisende hulp moesten.
De verkoop is beide dagen van 9-17 uur.