Ook twee modeshows staan weer op het programma. Foto: PR
Ook twee modeshows staan weer op het programma. Foto: PR Foto: PR Meet & Geniet

Ladies Event in De Storm

WINTERSWIJK - Iedereen die zin heeft in een avondje uit met alleen dames, kan op maandag 9 november haar zus, moeder, buurvrouw, dochter, collega, tante, oma en vriendinnen meenemen naar theater De Storm. Daar is een verrassende diversiteit aan bedrijven en entertainment te zien, en kan iedereen meedoen aan workshops of demo's, proeverijen en twee modeshows.

Een avond vol verwennerij waarin de vrouw zich laat inspireren. Zo zijn er paaldans-demonstraties van Studio Firelily uit Winterswijk en muziek van Lorainne Berggraaf, Elise Nijman en Miss Es en The Big Boys.

Grote diversiteit
Alle gelegenheid om gezellig rond te snuffelen tussen stands met alles op het gebied van lifestyle, beauty, workshops en gezondheid. Ook dit keer worden zoveel mogelijk verschillende vakgebieden bij elkaar gebracht om iedereen een inspirerende of ontspannende avond te bezorgen. Dankzij het succes van de vorige editie wordt wederom de nieuwste wintermode van De Duif Mode tijdens twee wervelende modeshows gepresenteerd.
Alle gasten worden ontvangen met een glaasje bubbels. Via de facebookpagina kan iedereen op de hoogte blijven van alle informatie en updates.

Het Ladies Event is op maandag 9 november van 19.00 tot 22.00 uur in De Storm. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij De Storm, bij De Duif Mode en Sportcentrum De Tuunte in Winterswijk en bij Barink Wonen & Zo in Borculo.


www.facebook.com/meetengeniet of www.theaterdestorm.nl