Marina van der Wal. Foto: PR
Marina van der Wal. Foto: PR Foto: PR Marina van der Wal

'Puber in huis? Een toer!' in De Storm

WINTERSWIJK - Een theateravond met tips en wetenswaardigheden voor ouders met pubers. Opvoedkundige Marina van der Wal komt met haar voorstelling 'Puber in huis? Een toer' in het De Storm, en wel op dinsdag 3 november, aanvang 20.00 uur.

Lezersactie
Lezers van Achterhoek Nieuws Winterswijk kunnen met korting kaarten bestellen op www.puberinhuiseentoer.nl. Zij moeten daarvoor de actiecode AHN1103 invullen bij de bestelling van de kaarten.

Inmiddels hebben duizenden ouders van pubers de thema-avonden bezocht. Als moeder van twee 'bijna-klaar-pubers' bespreekt Marina op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers zitten.

Aan de ene kant hebben pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze eens stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben.

'Nee' is ook een antwoord
Dat een avond met Marina in het theater niet alleen kommer en kwel is, bevestigt een moeder na één van de lezingen: "Ik dacht even dat ik in het theater was. Zo leuk!" Een bezoekster liet binnen een week weten: "Mijn man en ik hebben de tips toegepast en de sfeer in huis is totaal veranderd!"

Maar ook de confrontatie wordt niet geschuwd: het is ook een avond van spiegels voorhouden als het gaat om het stellen van regels en grenzen.

Marina is inmiddels een bekende voor vele ouders: zij was een aantal seizoenen de vaste opvoedkundige van het programma Koffietijd. Daarnaast is zij co-auteur van 'Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek'.


Info en kaarten: www.puberinhuiseentoer.nl