In de showroom is te zien hoe groot de keuze is.
In de showroom is te zien hoe groot de keuze is. Foto: Lydia ter Welle

Grevers vloeren al 25 jaar specialist

In houten vloeren

WINTERSWIJK - Grevers Vloeren is een bekend adres voor houten vloeren in Winterswijk. Sinds kort is Grevers ook exclusief verkoper van Silent touch. "Hét alternatief voor PVC," zegt eigenaar Henk Grevers. "Een uniek product met een mooie natuurlijke uitstraling dat zonder problemen met vloerverwarming gecombineerd kan worden." Vanwege het vijfentwintigjarig bestaan van Grevers Vloeren kost Silent Touch tijdelijk maar € 37,50 per m2.

Door Sander Damen

Henk Grevers is een echte vloerenman. Zijn kennis van vloeren is enorm. Hij begon ooit met parket en dat is nog steeds een belangrijk product voor Grevers Vloeren. "Er zijn niet veel specialisten op het gebied van parket in de regio," aldus Grevers. "Wij hebben vakmensen in dienst die de mooiste patronen kunnen leggen maar ook parket kunnen renoveren en bestaande houten vloeren vakkundig kunnen schuren."

Duovloeren
Ook houten vloeren maken een belangrijk deel uit van het assortiment. "Binnen de houten vloeren zijn eiken duovloeren enorm populair," zegt Grevers. "Dat zijn vloeren met een onderlaag van berkenmultiplex en een toplaag van 4mm eiken die nauwelijks werken en, weinig onderhoud nodig hebben."
Grevers kan de duovloeren voor een heel goede prijs leveren omdat hij een samenwerkingsverband is aangegaan waardoor de vloeren uit eigen fabriek geleverd kunnen worden. "In die fabriek wordt de vloer 'pre fab' gemaakt en kan deze 'verouderd' worden, waar veel vraag naar is," zegt Grevers.
"En doordat we dit met een aantal bedrijven samen doen, kunnen we de prijs flink drukken. We zijn daardoor vijfentwintig tot dertig euro per vierkante meter goedkoper dan concurrenten met vergelijkbare producten. En de kwaliteit is super. Daar sta ik voor in." Op een breedte van achttien centimeter zijn deze tot eind 2015 verkrijgbaar voor € 79,50 in plaats € 92,50, inclusief leggen."

Naast parket en houten vloeren levert Grevers Vloeren ook laminaat, kurken - en bamboevloeren. "Ons laminaat is van het Duitse topmerk Meister. Als je dat vergelijkt met die van dezelfde kwaliteit in bouwmarkten, dan zijn wij vaak goedkoper. Bovendien voeren wij alleen slijtklasse 32, dat ook projectmatig toe te passen is," zegt Grevers. "Bamboe is een prachtig product dat het milieu nauwelijks belast omdat het snel groeit en het hout van de vloeren alleen uit productiebossen komt. Kurk heeft veel mogelijkheden en neemt de warmte van de omgeving aan. Vloerverwarming is dan niet nodig. Alle andere vloeren kunnen in combinatie met vloerverwarming gelegd worden."

Garantie
Grevers levert aan particulieren en bedrijven. "In de meeste gevallen leggen wij het zelf," zegt Grevers, "maar de klant kan het ook zelf doen. In beide gevallen geldt dezelfde garantie. Wanneer wij niet leggen, bekijken we de ruimte wel eerst en geven tips voor het leggen." In de onlangs uitgebreide showroom zijn vele voorbeelden van vloeren te zien. Wie dit jaar nog een duovloer bestelt, betaalt slechts € 79,50 per m2 in plaats van € 92,50, inclusief leggen. De Silent Touchvloer kent een voordelige introductieprijs van € 37,50 per m2.

Grevers Vloeren is te vinden aan de Bocholtsestraat 85 in Winterswijk.


Info: tel. 0543 523156 of www.greversvloeren.nl