Woezel & Pip. Foto: PR
Woezel & Pip. Foto: PR Foto: PR Van Hoorne Entertainment

Woezel en Pip in De Storm

WINTERSWIJK - Woezel & Pip komen met hun familiemusical 'Overal vriendjes' naar theater De Storm in Winterswijk. Op zaterdag 10 oktober vanaf 14.00 uur beleven de liefste hondjes van de hele wereld weer vrolijke en spannende avonturen. Woezel & Pip maken samen met Tante Perenboom, Wijze Varen, Buurpoes en al hun andere vriendjes een reis door alle seizoenen. Al zingend, spelend en lerend vinden Woezel & Pip meer vriendjes en die schrijven allemaal in hun grote Vriendenboek.

De pret begint al voor de voorstelling. Kinderen kunnen een vriendjesboekpagina downloaden via www.theaterdestorm.nl en deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek doen in de hal van het theater. Misschien komt die vriendjesboekpagina wel in de musical. Na afloop kunnen alle gasten ook nog met levensgrote knuffels van Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterdestorm.nl of 0543 - 519285.

Win gratis kaarten
In samenwerking met theater De Storm mag Achterhoek Nieuws twee maal twee kaarten weggeven. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, moet het antwoord op een prijsvraag mailen aan redactie@achterhoeknieuwswinterswijk.nl. Dat moet voor woensdag 7 oktober. De vraag luidt: Hoe heet de tuin waar Woezel & Pip hun avonturen beleven? Prijswinnaars krijgen bericht.