17 sept Open Atelier bij de WAS
17 sept Open Atelier bij de WAS Vic Hulshof

WASNieuw cursusseizoen van start met Open Atelier op vrijdag 17 september

Algemeen

WAS start nieuw seizoen met Open Atelier

WINTERSWIJK - De WAS (Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst) gaat op vrijdag 17 september van start met het Open Atelier, aan de Laan van Hilbelink 6.0 [de Morsepoort] in Winterswijk. Inloop tussen 16.00 en 20.00 uur.

Bezoekers kunnen het ruim opgezette atelier van de WAS-academie bekijken en zich vrijblijvend laten informeren over het cursusaanbod bij de docenten, het bestuur en de medecursisten van de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst. Liefhebbers kunnen zich inschrijven voor een van de zeven schilder- en tekencursussen. De docenten van de WAS zullen graag meer vertellen over de mogelijkheden. Bezoekers kunnen gratis een kopje thee of koffie drinken. 

De eerste periode van 12 wekelijkse krijgen cursisten lessen van 2,5 uur. Start is in de week van 20 september en de periode loopt half december.

De tweede periode van 12 lessen start 17 januari en loopt tot half april. Het schilderseizoen wordt afgesloten met de grote Jaarlijkse WAS-Expositie begin mei, waar de cursisten hun beste werk van het seizoen laten zien. Regelmatig wordt de cursisten de mogelijkheid geboden ook elders in de omgeving van Winterwijk hun werk te exposeren.

Alle cursussen zijn geschikt voor prille beginners tot vergevorderden, in de leeftijd van 16-plus tot 90-plus.
De cursussen bestaan uit de persoonlijke begeleiding  en instructie door professionele kunstenaars, die de cursisten stimuleren een eigen weg te vinden in de creatieve ontwikkeling om tot gewenste of verrassende resultaten te komen. Men kan natuurlijk tijdens de cursus zelf aangeven wat men graag wil doen en zou willen leren.

In de meeste groepen is nog wel een plekje beschikbaar, zowel bij Vic Hulshof op de maandagmorgen, maandagmiddag, maandagavond en dinsdagavond, als bij Mischa Melkonian op de woensdagmiddag en woensdagavond en er is ook nog plek. Ook kan men nog terecht bij Bettina Nienhaus op de donderdagavond.
De cursisten van het vorig seizoen zijn natuurlijk ook van harte welkom voor deze warming-up met koffie, thee en inspiratie tijdens het Open Atelier. Meer informatie bij het secretariaat van de WAS: Vic Hulshof, tel: 0543-522881, e-mail: wasbestuur@hotmail.com of via de website van de WAS.


winterswijkseacademie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant