Spek de clubkas samen met PLUS Bruggers Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK -  Een steuntje in de rug kunnen de meeste clubs na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom houdt PLUS Bruggers vanaf zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november een unieke spaaractie: ‘Spaar je club gezond’. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt men er al één. Hoe meer sponsorpunten iemand spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van je club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Zo kan men een club aan sponsorpunten helpen.

Welke clubs en verenigingen ermee doen, is te zien op de website van de Plus of op de grote tv-scherm in een van de Plussen in Winterswijk. Ook verderop in deze krant staan alle deelnemende clubs/verenigingen (totaal 43 stuks) vermeld. Wie zelf digitaal niet zo vaardig is, kan de ontvangen vouchers natuurlijk ook inleveren bij de eigen club, zodat de penningmeester deze gaat verzilveren.

PLUS Bruggers stelt in totaal €25.000 beschikbaar voor alle deelnemende clubs. Ga voor meer informatie over de spaaractie naar de site, of vraag ernaar bij PLUS Bruggers.


plus.nl/club 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant