Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat in Winterswijk. Foto: PR

Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat in Winterswijk. Foto: PR

Open huis Boogie Woogie niet op 5 maar op 18 september

Algemeen

WINTERSWIJK - In de publicaties van Boogie Woogie, deze week in de Achterhoek Nieuws-kranten Aalten Vooruit, Elna, Groenlose Gids en Achterhoek Nieuws Winterswijk, is een vervelende fout geslopen. De datum genoemd bij het open huis van hét cultuurcentrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek is niet correct. Het open huis wordt namelijk gehouden op zaterdag 18 september. 

Boogie Woogie Kunst en Cultuur presenteert de nieuwe brochure voor het culturele seizoen 2021-2022. Die verschijnt volgende week als bijlage van de kranten van uitgever Achterhoek Nieuws bv. Daarnaast houdt het cultuurcentrum dus een open huis op 18 september (en niet op 5 september, zoals abusievelijk stond vermeld in onze papieren editie van deze week) om belangstellenden te laten kennismaken met onder meer het cursusaanbod. Verschillende docenten zullen alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo krijgen de bezoekers een goed beeld van waar Boogie Woogie voor staat en hoe het nieuwe programma eruit zal zien.

Het open huis van Boogie Woogie, gevestigd aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk, is op 18 september tussen 13.00 en 16.00 uur. Nu al is het mogelijk, middels een online Open Huis via facebook.com/pg/BoogieWoogieKunstenCultuur/Videos, digitaal kennis te maken met het centrum voor kunst en cultuur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant