Voorzitter van de Winterswijkse Uitdaging Mark van Dam met de Toffe Peertjes. Foto PR
Voorzitter van de Winterswijkse Uitdaging Mark van Dam met de Toffe Peertjes. Foto PR

Uitje voor bewoners Hendrikhuis

Algemeen

WINTTERSWIJK - Afgelopen week werd een vijftiental bewoners en hun begeleiders van het Hendrikhuis een koffie uitje aangeboden. Op uitnodiging van Hans Huls werden de bewoners getrakteerd op een uitstapje. Hans is voor 2020, nadat hij door inwoners genomineerd was, door een deskundige jury uitgeroepen tot maatschappelijk betrokken ondernemer van Winterswijk. Naast een trofee heeft Hans van de Winterswijkse Uitdaging een cheque van 500 euro ontvangen. Hans heeft aangegeven dat hij deze cheque wil besteden aan minder mobiele ouderen om hen een leuk moment te bezorgen. 

Dinsdag 24 augustus werden een aantal bewoners van het Hendrikhuis in de Prins Hendrikstraat opgehaald en werden ze, samen met hun begeleiding in een elektrokar, naar het terras van restaurant de Zwaan gebracht. Daar werden ze feestelijk onthaald en getrakteerd op een kopje koffie, een lepelgebakje en een drankje. Deze geste werd door de ouderen bijzonder gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar. Binnen afzienbare tijd zullen ouderen van een andere zorgorganisatie voor een soortgelijk uitje uitgenodigd worden.

Elke inwoner kan stemmen op een ondernemer die volgens hem ook deze Toffe Peer verdient. In een korte omschrijving geeft de stemmer aan waarom het bedrijf dat hij/zij kiest het verdient om Maatschappelijk Ondernemer van het jaar te zijn. Stemmen kan het hele jaar. Stemmen kan alleen digitaal worden gedaan. Naast deze Toffe Peer verkiezing wil de Winterswijkse Uitdaging ook haar waardering uitspreken voor ondernemers die vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid extra aandacht verdienen. Er zullen daarom regelmatig Toffe Peertjes uitgereikt worden aan bedrijven en organisaties die zich op een bijzondere manier inzetten voor de Winterswijkse samenleving. Deze Toffe Peertjes zijn, door Bijzonder Gewoon, geweckte peren.


https://winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant