Een foto van enkele jaren geleden, in de tent van kleuterstad; de organisatie hoopt dat dit beeld volgend jaar weer zien zal zijn. Foto:  redactie Winkie-krant
Een foto van enkele jaren geleden, in de tent van kleuterstad; de organisatie hoopt dat dit beeld volgend jaar weer zien zal zijn. Foto: redactie Winkie-krant

Geen Winkieweek, wel een Winkietocht

Algemeen

Geen Winkieweek, wel een Winkietocht

WINTERSWIJK - Helaas kan ook dit jaar een echte Winkieweek niet doorgaan. Om deze zomer toch iets leuks te doen voor en met de kinderen van 4 tot 12 jaar uit Winterswijk en omstreken, hebben is er een Winkietocht georganiseerd.

Deze Winkietocht is op vrijdag 20 augustus. Groepjes van twee tot zes personen starten die dag vanaf 9.30 uur vanaf het Winkie-terrein voor een spannende tocht door het dorp, met onderweg allerlei vragen, opdrachten en veel om te zien. De tocht eindigt ook bij het Winkie-terrein. Daar krijg je te horen of je de puzzel goed hebt opgelost. “Kortom, het belooft een leuke, spannende tocht te worden voor jong en ook oud”, zegt voorzitter Jinnie Bodt.
De organisatie houdt rekening met alle coronamaatregelen. Er zullen dan ook geen vrijwilligers meelopen met de groepjes. Kinderen kunnen, indien oud genoeg, zelf de tocht lopen, bij de jongere kinderen kunnen ouders meelopen. Het lopen van de tocht duurt maximaal 1,5 uur. Elk groepje krijgt een eigen starttijd, zodat te veel drukte voorkomen kan worden.


voor informatie en aanmelding: www.winkie.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant