OV-ambassadeurs helpen mensen met vragen over het openbaar vervoer. Foto: PR

OV-ambassadeurs helpen mensen met vragen over het openbaar vervoer. Foto: PR

Inloopspreekuur OV-ambassadeurs weer opgestart

Algemeen

WINTERSWIJK - Nu het reizen met het openbaar vervoer ook weer voor niet noodzakelijke reizen kan, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel, ook in Winterswijk.

Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs aan senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.
In Winterswijk is het komende inloopspreekuur in de Bibliotheek Oost-Achterhoek vestiging Winterswijk, Parallelweg 5, op vrijdag 6 augustus van 10.00 tot 15.30 uur.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse dagen zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Telefoonnummer 038 – 3037010. Tijdens de vakantieperiode van 12 tot en met 31 augustus zal het telefonisch spreekuur alleen in de ochtend bereikbaar zijn, maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant