Een verbaasde Erwin na zijn benoeming tot Lid van Verdienste. Foto: Geertje Tonnaer

Een verbaasde Erwin na zijn benoeming tot Lid van Verdienste. Foto: Geertje Tonnaer

Erwin Ruesink benoemd tot Lid van Verdienste van ’t Pluumke’67

Algemeen

WINTERSWIJK - Erwin Ruesink heeft 14 jaar als voorzitter van de recreantencommissie in het bestuur van badmintonclub  ’t Pluumke’67 gezeten en is tijdens de algemene ledenvergadering gehouden op 29 juni, uit het bestuur getreden. 

Tijdens zijn bestuursperiode heeft Erwin veel betekend voor de recreanten en ervoor gezorgd dat de speelavond voor de recreanten toegankelijk werd voor iedereen die maar wilde komen spelen. Dit mede door de invoering van een labelsysteem, waardoor ook nieuwe leden snel hun weg vonden op de baan.
Ook is hij de medeorganisator van het recreatieve badmintontoernooi wat jaarlijks wordt gehouden voor iedereen in Winterswijk die het leuk vindt om hier aan mee te doen.
Ook is hij medeorganisator van allerlei evenementen die door ’t Pluumke’67 worden gehouden, variërend van kersttoernooien tot het legendarische Tiroler weekend.
Als fotograaf heeft hij menig verslag geschreven en voorzien van foto’s, zowel in de papieren media als de digitale media.
De website van ’t Pluumke’67 is ook door hem opgezet en geworden tot wat het nu is. De site wordt voorzien van allerlei informatie.
Erwin heeft erg veel taken naast zijn recreantenvoorzitterschap ‘erbij’ gedaan en ’t Pluumke’67 is hem hier erg dankbaar voor.

Daarom hebben het bestuur en de aanwezige leden besloten hem te benoemen tot Lid van Verdienste van ’t Pluumke’67.
Uit handen van de voorzitter werd hem naast een bos bloemen en een mooie fles Whisky, ook een glazen standaard overhandigd waarop aangegeven staat dat Erwin Ruesink tot Lid van Verdienste is benoemd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant