Ismaël Johannis stopt als raadslid voor het CDA

Algemeen

WINTERSWIJK - Na ruim 3 jaar actief te zijn geweest als raadslid voor het CDA stopt Ismaël Johannis wegens persoonlijke omstandigheden als raadslid.

Ismaël Johannis: “In de afgelopen jaren heb ik mij voor CDA Winterswijk ingezet voor verschillende onderwerpen, zoals de centrumvisie en onderwerpen binnen het sociaal domein”. Een recent hoogtepunt vormde nog de aangenomen motie om de graven van de Molukse oud KNIL-militairen een eerbetoon te geven, door ze toe te voegen aan de lijst van graven met een historische betekenis.
Met het vertrek van Ismaël Johannis komt er een plek vrij binnen de raadsfractie van het CDA. De procedure is dat dan de kieslijst wordt gevolgd bij het benoemen van een nieuw raadslid. Aangezien Ilse Saris niet terugkeert als raadslid betekent dit dat Thomas de Roos, de nummer 7 van de kieslijst, weer terugkeert in de gemeenteraad van Winterswijk.
Fractievoorzitter Wim Wassink: “Als CDA-fractie zijn we blij met de terugkeer van Thomas de Roos. De terugkeer werd mogelijk doordat Thomas zijn studie Master Public Management nagenoeg heeft afgerond en dus weer meer vrije tijd heeft.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant