Oriolus houdt een informatiebijeenkomst over hoe zaken praktisch te regelen. Foto: Nicky Heinne - Fotografie
Oriolus houdt een informatiebijeenkomst over hoe zaken praktisch te regelen. Foto: Nicky Heinne - Fotografie Nicky Heinne - Fotografie

Informatieavond over praktische zaken regelen bij kanker

Zorg

WINTERSWIJK - De diagnose kanker kan het leven op zijn kop zetten. Er kan veel op je af komen op allerlei gebieden. Tijdens een informatieavond van Oriolus, op dinsdag 23 mei, vertelt Erik Bloemendaal (medewerker Rabobank), Mardine Grijsen (notaris Roerdink Grijsen Notarissen) en Ilja Huls (Senior Inzetbaarheidscoach / Care en Case Coach bij Vitamee) vanuit hun vakgebied wat er wettelijk is geregeld en vooral ook wat iemand zelf kan regelen.

Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om je vraag persoonlijk aan hen te stellen. Tevens is Hajo Stok (H. Jansen Assurantie Groep B.V.) aanwezig om eventuele vragen rondom verzekeringen te beantwoorden.

Deze avond is gratis te bezoeken en vindt plaats in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en wordt georganiseerd door Oriolus, centrum voor leven met en na kanker. Een vrije gift in de donatie box wordt op prijs gesteld. Om 18.30 uur staat de koffie/thee klaar, vanaf 19 uur start de eerste presentatie. Aanmelden is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar: lezing@oriolus-achterhoek.nl of bel naar 06-10033406.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk